bingoSvenska Spel Bingo firar skördetiden med en tävling där du har chans att vinna en tryffelsafari för två personer.

Hos Svenska Spel Bingo hittar du nu ett nytt spännande bingospel vid namn Skördefesten, och det här du ska spela om du vill ha chans att få ta med dig en vän till Gotland för att en riktigt lyxig helg som inkluderar tryffelsafari.

Detta ingår i det paket som går att vinna:

  • Flyg till och från Visby från utvalda destinationer i Sverige.
  • Transfer till Smakrike Krog & Logi, som ligger i Ljugarn på Gotlands östra kust.
  • 2 nätters boende i dubbelrum, frukost ingår
  • Tryffelsafari med tryffelhund (arrangeras av Gotlandstryffel)
  • Lunch
  • 6-rätters tryffelmeny inklusive alkoholfritt dryckespaket. Prova på att äta tryffel på många olika vis, från förrätt till dessert.

Tryffelhelgen äger rum den 8-10 november 2013. Totalt kommer Svenska Spel Bingo att dela ut tre stycken resepaket.

Spela Skördefestens bingo hos Svenska Spel

För att ha chans att vinna tryffelresan gäller det att spela kampanjspelet Skördefesten för minst 100 kronor under perioden 9-22 september 2013. Skicka sedan in en motivering som förklarar varför just du ska vinna. Motiveringen ska handla om hösten, primörer, tryffel eller skördefest. Du skickar in din motivering på den särskilda tävlingssidan hos Svenska Spel Bingo.

Skördefestens bingo har bingobrickor till salu för 11 kronor styck och erbjuder mönsterbingo med 17 rutor i mönstret. Jackpot faller ut inom 52 bollar, och sannolikheten att vinna jackpott är 1 på 1 352. Det räcker med att minst två personer köper brickor till en spelomgång för att den ska starta.

Mer information om både Skördefestens bingo och tävlingen där du kan vinna en lyxig tryffelhelg hittar du hos Svenska Spel Bingo.