Sony SmartWatch 2Paf Bingo kör nu en kampanj där du har chans att vinna en Sony SmartWatch 2. Totalt kommer tre stycken klockor att lottas ut, och dessutom kommer fem deltagare att lottas fram som belönas med €20 i spelpengar.

Gör såhär för att delta:

  1. Gå till Club Paf och anmäl dig till tävlingen. (Club Paf är öppen för alla spelare hos Paf, det är inte någon VIP-klubb med inträdeskrav.)
  2. Spela sedan minst en gång för riktiga pengar hos Paf Bingo under perioden 18-24 november 2013. Spel för låtsaspengar eller bonuspengar räknas inte.

Sedan gäller det att ha tur i utlottningen för att belönas med en Sony SmartWatch 2 eller spelpengar. Mer information hittar du hos Paf.

Sony SmartWatch

Sony SmartWatch 2 (SW2) är ett armbandsur som kan kopplas till vilken smartphone som helst som använder operativsystemet Android 4.0 eller högre. Klockan kan användas för att se Twitter-meddelanden, SMS, med mera. Överföringarna sker via Bluetooth, och stöd finns för NFC.

Sonny SmartWatch 2 lanserades i september 2013 och har en transflektiv LCD-skärm med upplösningen 220 x 176. Klockan klarar av att befinna sig i meterdjupt vatten i en halvtimme utan att skadas (rating IP57).

Sonny SmartWatch 2 väger mindre än 23 gram och har en tjocklek på mindre än 90 mm, så det är inte någon klumpig sak att ha på armen. Själva uret är gjort av aluminium medan armbandet är av silikon eller metall. Det går att ta bort armbandet och sätta dit sitt eget om man vill – de flesta armband á 24 mm fungerar.