GuldbingoGuldBingo kör under augusti månad en kampanj där de delar ut Wellnesskort till sina bingospelare.

Sätt in och spela bingo för minst 200 kronor hos GuldBingo i augusti, så belönas du med ett Wellnesskort värt 150 kronor.

För att få Wellnesskortet, skicka ett e-postmeddelande till vip@guldbingo.com så snart du uppfyllt kraven. Ange ditt användarnamn och din adress i meddelandet.

Erbjudandet gäller både nya och befintliga medlemmar hos GuldBingo, och man behöver inte vara VIP-medlem för att delta i kampanjen.

Erbjudandet gäller endast en gång per person.

100 kronor i gratisbonus

Har du inget konto hos GuldBingo? Registrera dig så får du omedelbart 100 kronor att spela för, så att du kan prova på GuldBingo helt riskfritt. Du behöver inte göra någon insättning för att få denna välkomstbonus.

Om du sedan gör en insättning till GuldBingo får du 100% bonus upp till 2 000 kronor. När du spelat för 200 kronor kommer dessutom ovan nämnda Wellnesskort att skickas hem till dig.

Vad är ett Wellnesskort?

Ett Wellknesskort är ett presentkort som kan lösas in hos över 50 olika aktörer inom områdena skönhet, hälsa, motion och välbefinnande. När du har fått ditt kort kan du fritt välja hur du ska utnyttja det, till exempel hos salonger runt om i Sverige som erbjuder hudvård, massage, nagelskötsel eller make-up.

Ett Wellnesskort är giltigt i 2 år. Man behöver inte utnyttja hela beloppet på en gång utan kan få ett tillgodokvitto på återstående belopp från den salong man löser in det hos.

På Wellnesskortet.se hittar du en lista över alla salonger som accepterar Wellnesskortet.