Klickar du på denna länk och registrerar ett konto hos Betway så får du 50 gratis spinn på populära slotten Hellboy. Detta är ett specialerbjudande vi förhandlat fram med Betway och bör inte missas.

Se även till att utnyttja deras massiva bonus på 10 000 kr, en av de bästa i branschen. Även vad gäller antalet casinospel är Betway bland de främsta, med över 400 spel att välja bland. Rekommenderas!

Hellboy är en spelautomat med 5 hjul och 20 vinstlinjer. Grafiken är i serietidningsstil och innehåller originalkaraktärer som professor Trevor Brutenholm, Johann Krause, Abe Sapien och Liz Sherman. All leds av den röda demonen med stennäve, Hellboy.

Hellboy är spelets Wild i denna glödheta automat, vilket hjälper dig att bygga vinnande kombinationer genom att ersätta andra symboler.

Scatter-symbolen är den överdimensionerade stennäven, och denna aktiverar den spännande Underjords-bonusen. Detta är en funktion med fyra nivåer där du måste undvika blockerade tunnlar och söka efter dina gruppmedlemmar och belöningar.

Om du lyckas slutföra alla fyra nivåer och nå eldens kammare, får du belöningar från kvarlevan av styrka. Denna underjordiska funktion kan också aktiveras i Supermode, en freespinsbonus som är en slumpvis belöning med 10 spins som har upp till 3 Held Wilds.

Utöver dessa funktioner erbjuder Hellboy även en Gamble-funktion. Du kan dubbla eller fyrdubbla dina vinster här om du kan förutse rätt färg eller symbol på nästa kort.

Insatnivån i Hellboy passar alla plånböcker, från 0.01 till 0.25 med en maxinsats på 50, vilket kan generera i vinster på upp till 25 000 gånger pengarna i det vanliga spelet och med freespinsen!