Första matchen mellan lagen slutade 2-2 i en spännande match. Till den här matchen har det ena laget stora bekymmer och jag lirar utan att tveka! OBS! SPELSTOPP 17.00!Spartak Moskva – Legia Warszawa
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.25 @ Betway
Insats: 6/10
Spelstopp: 17.00

Legia var något vassare i den försa matchen men det berodde mycket på den fanatiska hemmapublik man har. De fullständigt bar fram sina spelare som man såg var trötta och slitna. Spartak Moskva kändes som det skickligare laget i den matchen och 2-2 är ett mycket bra resultat de fick med sig till sin hemmaplan här. Efter att ha läst på om matchen så har jag kommit över fantasiskt bra information, framförallt om Legia som har stora bekymmer inför den här matchen!

Legia Warszawa har 3 spelare avstängda här p.g.a. att de drog på sig gula kort förra matchen plus att man har en spelare skadad och sent test på en spelare. Samtliga dessa 5 spelare är ordinarie spelare hos Legia och dem är urviktiga för laget. Spelarna som är avstängda är Marcin Komorowski, Manu och Miroslav Radovic. Den sistnämnde gjorde båda målen senast mot Spartak Moskva och förra säsongen var han lagets skyttekung. Utöver dessa har man Michael Hubnik skadad och så har man sent test på Danijel Ljuboja. För att ni verkligen ska förstå vikten av dessa spelare så har laget spelat 6 tävlingsmatcher (Europa League, inhemska ligan) denna säsongen och gjort 10 mål på dessa matcherna och målskyttarna fördelas så här: Miroslav Radovic 5 mål, Danijel Ljuboja 3 mål och Manu 2 mål. Det vill säga att vill det sig illa så saknar man samtliga spelare som gjort mål för laget denna säsongen!!

Spartak är ett erkänt starkt hemmalag som ofta är svårspelade. Man har ett mycket bra stöd från sina supportrar och därmed får Legia jobba i motvind i denna matchen och jag tror det blir för jobbigt för dem. Att de dessutom saknar flera spelare här gör det här spelet ännu mer spelvärt då man kommer få starta med flera ”reserver”.  Legias spelare har en stor press från sina fans och det gör att många spelare ofta försöker sig på egna tekniska nummer och tappar någon av dem bollen vid fel tillfället så kommer Spartak Moskva utnyttja detta. Vi såg i förra matchen hur skickliga man var i sina omställningar.

Spartak är som sagt ett spelskickligt lag som förmodligen kommer styra och ställa i den här matchen. Jag tror man kommer inleda matchen i ett högt tempo för att försöka få in ett ledningsmål så att man sedan kan spela avslappnat. Leder man med uddamålet inför slutet av matchen så kommer Legia utan tvekan sätta full fart framåt vilket innebär att ytor öppnar upp sig hemåt och på så vis kan Spartak Moskva komfortabelt sätta en boll till och vinna med 2 mål. Detta är förutsatt att man inte redan har ledningen med ett par bollar…