Var längesedan jag skrev ett blogginlägg här så jag tycker det var lägligt med en comeback denna stillsamma måndag. Resten av veckan kommer nämligen vara fullt upp då vi har ett maraton av spansk fotboll.

spain

Inledningen på den här fotbollssäsongen blev väldigt bra och både slutet på augusti och hela september tycker jag var mer än ok på spelfronten. Men för cirka två veckor sedan så startade en svacka som jag nog aldrig tidigare upplevt. Så länge man håller på med betting så kommer man uppleva svackor och det är inte direkt något jag gräver ner mig för, men det finns två olika typer av svackor där den ena är jobbigare än den andra. Jag kollar säkert på 95% av matcherna jag spelar på och det är väldigt frustrerande när man spelar rätt men resultatet blir fel, och mycket så var det under den här perioden. Givetvis fanns det något skitspel och jag ska inte skylla allt på ren otur, men allt som oftast så tycker jag att jag var helt rätt ute.

Men så länge man fortsätter läsa på och analyserar matcherna noggrant så kommer vändningen att komma, och det gjorde den med besked för mig i helgen. Satte en hel del spel och höjdpunkten var givetvis matchen mellan Atlético och Real Betis igår. Betis stuvade om ordentligt i backlinjen och mycket riktigt så vann Atlético med enkla 5-0. Atlético över 4,5 mål gav fina 9,00 i odds och även fast jag hade mindre pengar på den så är det givetvis sköna spel att sätta, och inte minst ett skönt spel att dela med sig av. Diego Costa gjorde även sitt i matchen och jag tror verkligen han kan utmana Messi och Ronaldo i skytteligan den här säsongen.

Ett annat spel som var riktigt skönt var Recreativo som gjorde tre mål på Mallorca till fina 5,25 i odds. Mallorca hade släppt in ett mål på de fem senaste matcherna och utifrån det trodde inte många att man skulle släppa in så många mål mot Recreativo. Men ”mallis” hade stött på riktigt dåliga lag i sina fem senaste matcher och det var nog även därför vi fick ett såpass högt odds. Jag älskar verkligen att sätta ett spel, men när man även analyserat det rätt till 100% så får man en ännu härligare känsla i kroppen. Recreativo ser för övrigt grymt starka ut i den spanska andraligan och håller man ihop det här spelet så kommer vi få se Spaniens äldsta fotbollsklubb i finrummet nästa säsong.

Nu har jag ett fullspäckat schema framför mig där det blir spansk fotboll varje dag i en veckas tid. Vi startar med Getafe – Athletic ikväll och sedan avslutar vi med Elche – Villarreal om exakt sju dagar. Ni kan förvänta er en hel del speltips från min sida under den här perioden, så håll utkik här på hemsidan och även på min twitter som ni hittar här.

Drar iväg ett blogginlägg i början på nästa vecka och summerar veckan som gått, förhoppningsvis då med ett positivt resultat.

Må gott!

/e@sy