Gårdagens V75-omgång bjöd på högklassig sport, dramatik, överraskningar och avslutningsvis en hel del pengar. Utdelningen på 7 rätt blev hela 799 954 kronor. Mest pengar gick till en vinnare i Danmark som tog hem över 1,1 miljoner kronor.

Redan från början såg det ut att kunna bli en spännande V75-omgång där de två heaten i det internationella storloppet Åby Stora Pris ingick. Den första V75-avdelningen var också det första heatet i Åby Stora Pris och efter ett dramatiskt lopp gick segern till överraskande Garland Kronos. Efter fler överraskande segrare stod det till sist klart att endast 25 system klarat av att få alla rätt på V75.

-”Idag spred V75 stora pengar över landet, från Malmö i söder till Strömsund i norr. Vinnarna fick mellan drygt 800 000 och 1,1 miljoner kronor var och vi riktar ett stort grattis till dem alla”, säger Kerstin Wallentin, Kommunikationsdirektör på ATG.

Mest pengar av alla fick en spelare i Danmark som spelat för över 1000 kronor och totalt vann 1 172 029 kronor. Över miljonen gav även Solna Frukt & Konfekts andelssystem. Där fick de åtta personer som köpt andelar dela på 1 043 516 kronor. Glada är nog också de som köpt andelar hos Ica Kvantum i Kungsbacka där två likadana andelssystem vardera gav tio personer 864 378 kronor att dela på.

Sju av vinnarna hade lämnat in sina system på ATG.se eller via sin mobiltelefon.
-”En av dessa spelade för blott två kronor och vann 809 371 kronor”, berättar Kerstin Wallentin.

Slutsegrare i Åby Stora Pris blev till sist Garland Kronos, som i ett skiljeheat, som avgjordes efter V75, besegrade L’Amiral Mauzun som vann det andra ordinarie heatet (V75-5).