Efter en helg fylld med riktigt bra toppfotboll från de största ligorna är det nu återigen dags för Europas toppskikt att drabba samman i Champions Leagues femte omgång. Många spännande matcher väntar med Dortmund mot Tottenham som den på förhand hetaste drabbningen. Fullbordas Dortmunds fiasko i Europa eller kan laget greppa det sista halmstrået som krävs för att drömmen om slutspel ska finnas kvar?

Redan 18:00 drar två matcher igång varav matchen mellan Besiktas och FC Porto får anses som den hetaste. Den turkiska Istanbulklubben har imponerat stort i årets Champions med tio poäng av 12 möjliga på fyra inledande matcherna. En poäng räcker för att säkra gruppsegern vilket skulle innebära att laget är seedat när åttondelsfinalerna ska lottas.

Napoli illa ute

I grupp F måste Napoli besegra Shakhtar Donetsk om det ska finnas en teoretisk chans att nå slutspelet. Efter fyra matcher har den italienska klubben bara skramlat ihop tre poäng och Shakhtar kan spela på ett kryss imorgon kväll med vetskapen om att det räcker för att säkra den andra slutspelsplatsen bakom Peps Manchester City. Den ljusblå Manchesterklubben lär inte tappa plats ett och laget ser ruskigt starka ut under spanjorens andra år vid rodret. I Premier League är det hela åtta poäng ner till tvåan United trots att endast 12 matcher spelas.

Hämta bonus

Ett lag som inte riktigt har samma flyt är Borussia Dortmund. På fyra matcher i gruppspelet har det enbart blivit två poäng och de har kommit mot cypriotiska APOEL. Nu ställs tyskarna mot Tottenham som etablerat sig som ett topplag i England och numera Europa denna säsong. Visserligen blev det förlust mot Arsenal i helgen med 2-0 men i övrigt har Tottenham sett väldigt stabila ut.

Oddsa på Champions League hos Nordicbet

Vill du spela på morgondagens Champions League eller bara på toppfotboll generellt är Nordicbet ett riktigt fint alternativ för dig. Du hittar massvis med marknader från de hetaste ligorna och turneringen. Dessutom finns en maxad live betting sida där du kan betta live. Missa inte att bli medlem idag och du kan dessutom ta del av en välkomstbonus som ger dig en optimal start på ditt spelande.

NordicBet erbjuder bäst odds ända ner till Division 5!