Will Hill Bingo skraplottWilliam Hill Bingo är en gigant inom bingo på nätet med många tusen spelare som loggar in varje dag. En anledning till William Hills framgångar är att utbudet av spel är så stort. En annan är det fördelaktiga lojalitetsprogrammet som ger en hel del tillbaka till flitiga spelare och en tredje är den stora mängden jackpottar.

Dessutom har William Hill alltid fullmatade bingoscheman med många överraskningar varje vecka. Förutom William Hills sex dagliga specialiteter Frukostklubben, Lunchspecial, Billiga Brickor, Bingo Linx, Rättvist för Alla och En till Willy (läckert namn!) har William Hill lite extra skoj att bjuda på varje kväll måndag till onsdag samt söndag.

Roll on Monday
Varje måndag mellan kl. 20-00 spelas Roll on-bingo i Diamantrummet. Roll on-bingo är en form av bingo där en spelomgång inte tar slut bara för att en spelare har fått bingo. I stället fortsätter bollarna att rulla fram för fler vinstchanser. Under kvällen varierar de extra bollarna i antal mellan 3x-5x förutom vid varje halvtimme då upp till 10 extra bollar kan dras.

Last Chance Tisdag
Konceptet Last Chance innebär att du, om du inte tar hem någon vinst i den ordinarie bingoomgången får en skraplott med en toppvinst på 100 kr. Bingo med skraplotten Last Chance Saloon spelas mellan kl. 20-00 i Diamantrummet.

Vinnares Onsdag
Onsdagar är det bingorummet Topprummet du ska besöka om du vill ha chansen att vinna stora pengar. Mellan kl. 20-00 ligger nämligen 200 000 garanterade kronor i potten. För några av bingoomgångarna finns också möjligheten att få tröstpris även om du inte skulle lyckas få bingo.

Super Söndag
Söndagar mellan kl. 20-00 ligger 10 000 kr i potten varje hel timme i Topprummet och varje halv timme mellan kl. 20:30-00:30 spelar du om 2000 kr i Diamantrummet.