Unibet Bingo BOGOFUnibet Bingo bjuder in till festligheter i bingorummet Lucky Break i helgen. Om du spelar i detta bingorum mellan kl. 07-24 lördag-söndag kommer du att ha chansen att få en extra bingobricka för varje enskild bricka du köper. Kort sagt får du en rejäl rabatt på ditt spelande.

Varje bricka i bingorummet Lucky Break, oavsett spelform, kostar 0.60 euro så du kan spara/tjäna rejält med pengar om du är flitig med ditt spelande. I det fall du inte orkar masa dig upp för att börja spela redan vid sjutiden kan du säkra gratisbrickor genom att göra förköp av brickor. Det är en enkel historia och det kostar inget extra.

25 euro i gratis bingopengar

Nya spelare som provar på Unibet Bingo för första gången kan hämta 25 euro i gratis bingopengar. För att ta del av erbjudandet ska du följa nedan steg:
1. Öppna ett nytt konto
2. Skapa ett chattnamn
3. Köp bingobrickor för minst 25 euro i riktiga pengar

Så fort du har omsatt 25 euro kommer ditt konto att krediteras med 25 euro i en gratis bingobonus. Alla de vinster du förhoppningsvis spelar hem är i form av kontanter utan omsättningskrav, vilket givetvis är lite extra förmånligt.