Är du gammal nog att ha växt upp med Monthy Python och deras filmer så vill vi tipsa om slotten Spamalot som bet365 precis lanserat. Det är en knasig spelautomat helt i Pythongängets anda med en rejäl jackpott och 4 olika bonusspel inspirerade av filmen The Holy Grail.

Spamalot är tillverkad av Playtech och designad som en teaterscen där de fyra bonusspelen är olika akter som du får spela efterhand som du får bonussymboler på hjul 1 och 5.

De olika bonusspelen är:

  1. Storm the Castle. Här skall du storma ett slott och undvika de kor som fransmännen inuti slottet slungar mot dig.
  2. None Shall Pass. Den svarte riddaren blockerar din väg och du skall försöka hugga av hans armar och ben för att vinna pengar.
  3. Knights Who Say Ni. Riddarna som säger ”Ni” kräver ett buskage som offer, så välj ett och se vilket pengapris som finns däri.
  4. Killer Rabbit. Dina 6 riddare måste gå förbi grottan med kaninen och kasta heliga handgranater för att överleva. För varje riddare som inte dödas av mördarkaninen vinner du pengar.

Utöver dessa roliga bonusspel så har Spamalot även ett jackpotspel som startas av att du får 5 jackpotsymboler under en frispelsrunda. Jackpotten är just nu värd €162 041 (ca 1,45 miljoner kr) och växer varje sekund.

Spamalot har 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer samt de traditionella finesserna som frispel och scatters. Maxvinsten på 5000 gånger radinsatsen vinner du om du får fem heliga graal-symboler.

Som kuriosa kan nämnas att Spamalot också är namnet på en mycket populär musikal från 2005 som skrivits av Monty Python-medlemmen Eric Idle.

Utöver detta spel har bet365 också lanserat skraplotten Kong och slottarna A Night in Paris och Tycoons.