Leo Vegas miljonLeo Vegas är kanske inte nummer ett när det gäller kampanjer som pågår under en lite längre tid, men i december varje år slår man på stort. Det är som att kampanjmakarna bara går och väntar på att första advent ska komma! Även det här året är det en spelare som på nyårsafton kommer att kunna fira lite ordentligt – med 250 000 kr i kontanter på kontot – men det finns mycket mer än så i Leo Vegas kampanj Julmiljonen. Nedan kan du läsa lite kort om alla godsaker.

Vinn stora kontantpriser

Om du vill delta i utlottningen av nyårsmiljonen behöver du inte göra annat än att sätta in och spela för minst 100 kr. Denna aktivitet ger dig nämligen en lott. Givetvis kan du samla på dig hur många lotter som helst. Spelar du mellan jul och nyår får du två lotter för varje 100 kr du sätter in och spelar för.

Prislistan ser ut så här:
1 spelare vinner 250 000 kr
50 spelare vinner 10 000 kr vardera
250 spelare vinner 1000 kr vardera

Free spins varje dag

Precis som många andra casinon erbjuder Leo Vegas spelarna att inkassera free spins varje dag efter att man har gjort en kvalificerande insättning och sedan omsatt beloppet en gång. Leo Vegas nöjer sig dock inte med ett par dagar upp till en vecka av gratissnurr, utan en kvalificerande insättning ger free spins varje enskild dag fram till nyår. Summan du ska sätta in och omsätta är 200 kr. Logga in vid kl. 15:00 varje dag för att kvittera ut de kostnadsfria spelomgångarna.

Lyxiga resor

Leo Vegas har komponerat två lyxiga resepaket för två personer. Den ena trippen går till Alperna och den andra går till Afrika. För att kämpa om dessa resor ska du se till att sätta in och omsätta minst 100 kr under kampanjperioden (1-12 december för resan till Alperna, 13-24 december för resan till Afrika). Varje 100 kr ger en poäng och det är de spelare som toppar topplistorna vid respektive tävlingsperiods utgång som får sätta sig på flyget. Att notera är du får dubbla poängen om du spelar på en mobil enhet och spelar du på något av de utvalda ”julspelen” lördag-söndag får du tredubbelt.