Betsafe South Park 2Nu är det inte långt kvar till premiären för South Park – Reel Chaos (South Park 2). Det officiella lanseringsdatumet är den 23 oktober och vi är säkra på att alla NetEnt-casinon kommer att vara mycket kvicka ut ur startblocken. Om du både vill komma i stämning inför lanseringen, och dessutom kunna samla på dig en större mängd free spins för att få bästa möjliga start på det nya äventyret i South Park, kan vi dock rekommendera att du kikar lite närmare på vad Betsafe har att bjuda på.

Betsafe arrangerar fram till den 22 oktober nämligen en kampanj genom vilken du kan samla på dig totalt upp till 1400 free spins bara genom att spela på ”gamla” South Park.

Kampanjen är en okomplicerad historia. Det första du gör är att registrera dig för kampanjen. Sedan gäller det att omsätta minst 100 kr på South Park under minst en dag. Du kan tjäna upp till 100 free spins per dag enligt nedan schema.

  • Spela för minst 100 kr för att få 20 free spins
  • Spela för minst 225 kr för att få 50 free spins
  • Spela för minst 450 kr för att få 100 free spins

De free spins du samlar på dig gäller för motsvarande datum efter lanseringen, till exempel:

  • Spelar du för 450 kr den 10/10 får du 100 free spins den 24/10
  • Spelar du för 225 kr den 11/10 får du 50 free spins den 25/10
  • Spelar du för 450 kr den 12/10 får du 100 free spins den 26/10

Som du ser krävs inga större insatser, vare sig i pengar eller i tid, för att få en hel rad free spins på South Park 2 – Reel Chaos.

Om South Park 2 – Reel Chaos

I uppföljaren till fjolårets största släpp får vi åter besöka den sömniga lilla staden South Park vid Klippiga bergens fot. Cartman, Kyle, Kenny och Stan är tillbaka, men den här gången är det inte deras respektive karaktärsdrag (eller brist på sådana!) som är i centrum. I stället kretsar temat i South Park 2 – Reel Chaos kring de fyra vännernas alter egon som superhjältar.

Cartman och de andra som superhjältar? Jo, under de senaste säsongerna av serien har du som följer TV-serien kunnat stifta bekantskap med superhjältarna Coon (Cartman), Mysterion (vem det är anges inte i serien, men det är ganska solklart att det är Kyle) och Professor Chaos (Butters). Avsnitten är i mångt och mycket parodier på den superhjältetrend som råder i populärkulturen, men storyn i avsnitten är också tänkt att vara satirisk när det gäller finanskrisen.

Det finns en rad unika bonusfunktioner i South Park 2. Några exempel är staplade vildsymboler, respins som spelas med multiplikatorer samt totalt fyra features. Sistnämnda är spännande historier i sig, men de kan också aktivera Epic Bonus Spins där Professor Chaos fungerar som boss. Det är här de största vinsterna finns att hämta.