southparkSouth Park kommer att ha premiär den 24 september och ett av de nätcasinon som redan nu meddelat att de kommer att ta sin denna nya NetEnt-slot i sortimentet direkt är Casumo. I väntan på att premiärdatumet ska infalla kör Casumo nu en kampanj med utdelning av free spins på South Park.

Free spins på South Park för nya medlemmar

Har du inget konto hos Casumo? Skaffa ett och gör en insättning, så har du chans att belönas med 40 free spins på nya slotten South Park. Dessa free spins blir tillgängliga samma dag som slotten har premiär, det vill säga den 24 september 2013.

Erbjudandet gäller spelare från Sverige, Finland och Norge, och det är endast de 300 första insättarna från varje land kommer att belönas med free spins. För den som registrerar sig från Sverige gäller det alltså att vara en av de 300 första svenska insättarna.

Om inte taket på 300 spelare per land har nåtts innan dess avslutas kampanjen klockan 23:59 CET måndagen den 23 september.

Som ny spelare får du självklart även ta del av Casumos vanliga välkomsterbjudande, och för det finns det ingen begränsning av hur många spelare som kan få det. När du gör din första insättning till Casumo får du 100% bonus upp till €200 + 20 free spins på Jack Hammer.