Veckan som gått har inte bjudit på något större spelutbud och vi har kunnat njuta av sommarvärmen fullt ut istället. Nu är det dock helg och spelutbudet växer sig något större vilket är mer än välkommet. Dom stora fotbollsligorna i Europa drar också igång under augusti och det börjar nu kännas som att väntan snart är över.

Jag har hittat ett intressanta drag till kvällen från den brasilianska högsta ligan.

23:30 Criciúma – Vitória
Criciúma har blandat en hel del i dom senaste matcherna men man har varit väldigt stabila hemma denna säsong med endast en förlust och fyra vinster. I tabellen ligger man på en 12:e plats.

Vitória har inte varit alls bra i sina senaste insatser och laget har klara problem med att göra mål, man har överlag varit väldigt tama framåt och det ser inte ut som att någon ljusning är i sikte för laget. Tre oavgjorda och två förluster på dom fem senaste matcherna. I tabellen ligger laget på en 17:e plats.

Criciúma ska ses med mycket god chans till tre friska i denna match, hemma är det inte många som rått på laget och Vitória med dålig form och endast en vinst borta denna säsong ska inte ha allt för mycket att sätta emot. Spel på Criciúma rekommenderas till oddset 2.06 @ Pinnacle.