Svenska Spel välkomnar nu jobbansökningar för det ultimata sommarjobbet för fotbollsfantasten – att vara Svenska Spels korrespondent på plats i Kiev under fotbolls-EM.

”Det finns idrottsögonblick som fått Sverige att stå still – minns Stenmark och VM-bronslaget i USA 1994. Årets EM-turnering kan bli precis lika magisk,” skriver Svenska Spel i sin jobbannons.

Svenska Spel söker nu två korrespondenter ”som kan hjälpa till att få hela Sverige att stanna”. Korrespondenterna ska vara på plats i Kiev för att ge fotbollsfansen hemma i Sverige en unik bild av det som händer under fotbolls-EM. Korrespondenterna kommer bland annat att rapportera från Camp Sweden och finnas med runt det svenska landslaget.

Sugen på att söka jobbet? Gå i så fall till Svenska Spels sida på Facebook och berätta varför just du skulle passa bra för jobbet. En jury ledd av Anders Svensson och Markus Allbäck kommer att sålla fram tio favoriter som går vidare till en finalrunda där de två korrespondenterna utses.

Den 9 maj utses finalisterna och den 21 maj avslöjas vilka korrespondenter det blir som skickas till Kiev. Redan den 25 maj gör korrarna sitt första inlägg, men det är först den 6 juni som de styr kosan mot Kiev.

Gå till Svenska Spel på Facebook och lämna in din ansökan nu: https://www.facebook.com/Svenskaspel/app_261366940619584