Sommarbingo BertilBertil Bingo har dragit igång en sommarkampanj som lovar mycket och levererar ännu mer. Det vackra och varma sommarvädret kanske lyser med sin frånvaro, men hos Bertil skiner solen varje dag. Sommarspecialer varje kväll, gratis bingo två gånger per dag och utmärkta påfyllningsbonusar är bara några av de erbjudanden Bertil bjuder på under sommaren.

Bonusar hela veckan

Tisdagar och torsdagar kan du ta del av extra bonusar på upp till 200 kr. För att ta del av bonusen ska du sätta in 100 kr eller mer. Sätter du in 200 kr maximerar du bonusen och får 400 kr att spela för. Tiden att hålla reda på är kl. 08-12. Efter det att klockan har slagit lunch är erbjudandet inte längre aktivt.

Om du vill ha lite större bonusar att ta del av får du vänta till fredag. Mellan fredag-söndag kan du ta del av en insättningsbonus på 50% upp till 700 kr. För att maximera den bonusen ska du sätta in 1400 kr. Du får då sammanlagt 2100 kr att spela för.

Gratis bingo

Vad sägs om att spela gratis bingo till kaffet två gånger per dag? Mellan kl. 09:00-09:30 och mellan kl. 15:00-15:30 bjuder Bertil på tre gratisbrickor per omgång. Vinstpotterna är garanterade och ligger på 250 kr.

Jackpott och presentkort

Kalasbingo Special är bingospelet i fokus på kvällen. Mellan kl. 18:00-22:00 bjuder Bertil på en hel del smått och gott i Kalasbingo. Chattvärdar finns på plats under hela kvällen och de har förberett en uppsjö av frågesporter och tävlingar. Dessutom finns ju alltid jackpotten i Kalasbingo att vinna. I tillägg delar Bertil ut presentkort på resor på 2000 kr till alla spelare som får en komplett första rad inom 8 bollar.