Frisnurr slotsmillionSlotsmillion uppmärksammar att vi har kommit till årets första sommarvecka (vi använder ”sommar” i ordets absolut bredaste bemärkelse) med en spännande och ganska generös kampanj i vilken alla spelare kan inkassera upp till 700 free spins. Kampanjen pågår mellan måndag-söndag den 1-7 juni.

Så här fungerar kampanjen

Varje dag ligger 100 free spins i potten och alla aktiva spelare (spelare som har tagit del av välkomsterbjudandet) får genom att snurra minst 1000 betalande spelomgångar på slots från Net Entertainment omedelbart 100 extra spelomgångar rakt in på kontot. Att spela 1000 snurr kan ta en del tid, men belöningen på 100 free spins är inte så pjåkig så arbetet kan vara värt mödan.

Erbjudandet är giltigt varje dag från och med måndag till och med söndag så du kan alltså hämta 100 free spins per dag. Notera bara att du inte kan ”spara” spelomgångar mellan dagarna.

De free spins du inkasserar får du använda på ett något begränsat urval av slots från Net Entertainment. De 40+ aktuella titlarna highlightas när du loggar in och klickar upp din lobby.

Villkor

  • För att en spelomgång ska räknas måste du satsa minst 0.20 euro
  • Omsättningskravet för dina free spins-vinster är 35x
  • Maximal utbetalning för free spins-vinster är 2000 euro

800 euro i välkomstbonusar

Kampanjen är som sagt öppen för spelare som har tagit del av välkomsterbjudandet. Om du inte har gjort det har du rejäla belöningar att hämta. I samband med att du gör din första insättning kan du inkassera en matchad bonus upp till €200. Slotsmillion lägger även med 40 free spins. Det är dock inte slut på det roliga i samband med den första insättningen; det finns nämligen bonuspengar och gratissnurr att hämta även på insättning 2-4.