kampanjbild party pokerFör en pokersasjt som kallar sig PartyPoker borde det vara obligatoriskt med en fest emellanåt och detta är precis vad som kommer ske i april i form av Pokerfest II Online

Pokerfest II är en fest i det större formatet: här inrymms 47 turneringar och flera sidoevenemang med $3,5 miljoner i priser inkluderat jackpottpriser, teknikprylar och ett WSOP-paket. Det finns också $50 000 i priser för dem som lyckas ta hem flera prisplaceringar, vilket kan följas i rankingar för olika inköpsnivåer.

Pokerfest II startar den 22 april och kommer pågå till 6 maj på PartyPoker. Sedan förra året har prispotten ökats med kontanter samt ett prispaket till WSOP 2012.

Evenemangen är numrerade och utgörs av en salig blandning. Du kan spela både Texas hold’em No Limit respektive Fixed Limit samt Omaha. Event 47 som avslutar festen söndag 6 maj blir en höjdare med $1 000 000 i garanterade prispengar. Inköpet är $640, fast du kan också ta dig dit via kvaltävlingar för bara $1. Kvalen sätter igång redan 26 mars.

Pokerfest II Online består av mycket mer och du kan läsa hela programmet på PartyPoker.com.