Denna höst lanserar flera nyheter i det populära TV-programmet BingoLotto – nya sorters spel och en ny programledare. Det är folkkära Lotta Engberg som tar över på scenen från och med nu på söndag.

-”Jag ser jättemycket fram emot att jobba med BingoLotto. Att återigen få leda ett direktsänt tv-program ska bli kul! Jag kan lova att hösten kommer att bjuda på flera överraskningar, både för TV-publiken och för gästerna”, säger Lotta Engberg.

Det är inte bara programledaren som är ny för säsongen: Det nya bingospelet – med högvinster direkt på bingoraderna – är något alldeles särskilt. Med de nya lotterna kan man vinna en bil, en resa eller upp till 10000 kronor – direkt på spelet. I Lottas ”Spelhåla” kommer det att finnas både enarmade banditer och andra turspel samt ett helt nytt Finalspel.

- ”Världens bästa bingo med storvinster direkt på bingot kommer garanterat att gå hem i stugorna”, säger Lotta Engberg om en av nyheterna i höstens BingoLotto. Finalspelet är också helt nygjort och kommer att bjuda på rafflande spänning.

En annan nyhet i Lottas BingoLotto är vinjetten ”Lotta nyfiken på” där en mängd aktuella och intressanta människor kommer att dyka upp i studion för att intervjuas och överraskas av Lotta. Först ut är bioaktuelle skådespelaren Peter Stormare. Några andra som kommer att sitta i Lottas intervjusoffa är Bert Karlsson, Christer Lindarw, Lasse Berghagen, Anna Book, Lasse Lönndahl, Towa Carson, Marit Paulsen, Eva Rydberg, Loa Falkman, Sissela Kyle och Lasse Holm.

BingoLotto sänds i TV4 Plus, söndagar kl 19:00 – 21:00.