blaze poker logotypeBlaze Poker som är den senaste versionen av snabbpoker gjorde för en tid sedan sitt insteg på andra Microgaming-sajter som Ladbrokes och Nordic Bet. Nu introduceras Blaze Poker även för spelare på Betway Poker.

Är du en av dem ibland som tycker det är för långa väntetider i online poker och vill ha non-stop spelande. Blaze Poker är då kanske lösningen du väntat på. I stället för att vänta ut handens förlopp förflyttas du efter du foldat din hand till ett nytt bord där du omgående tilldelas nya kort. På detta sätt fortgår spelet och du behöver aldrig längre titta på utan eget deltagande.

Saknar du ett konto på Betway och vill testa Blaze Poker kan du registrera dig här.

För att möjliggöra detta koncept väljer du inte längre ett bord i egentlig mening utan en pool där en mängd spelare deltar och förflyttas fram och tillbaka bland borden. Av samma anledning kan du inte titta på eftersom det inte finns några fasta bord.

För dem som vill ha maximal action och spela på flera bord samtidigt inom ramarna för Blaze Poker kan göra detta genom att trycka på +1-knappen vid högra sidan av borden och därmed öppna ytterligare ett fönster inom samma pool.