Pinnacle mobilPinnacle Sports har erbjudit sina kunder möjligheten att spela på odds i mobilen/surfplattan under en ganska lång tid och kunderna har överlag varit mycket nöjda med klienten. Det går dock alltid att fila på saker och i den senaste uppdateringen av den mobilanpassade webbplatsen har Pinnacle både fräschat upp designen, stuvat om lite i navigationen och adderat några nya funktioner. Laddningstiden är fortfarande minimal och klart bäst i klassen.

Vad gäller designen har Pinnacle bland annat städat upp lite bland ikoner och gjort rubrikerna i menyvalen lite tydligare. Dessutom har man förbättrat rullgardinsmenyerna. Det är numera helt enkelt betydligt lättare att hitta rätt både bland odds och kontoinställningar.

Bland smarta funktioner kan nämnas snabbknappen till aktuella liveodds. Ett tryck på ”live” på touchskärmen oavsett var du befinner dig i mobilklienten tar dig till de matcher som spelas för tillfället. Du kan också sortera oddsen på sporter. En annan smart funktion är att du kan komponera en kupong utan att vara inloggad. När du sedan loggar in skickas spelet i väg automatiskt. Med denna funktion behöver du inte logga in x antal gånger per dag bara för att kika om det finns något intressant att spela på.

Sist men inte minst – det är nu möjligt att registrera ett nytt spelkonto direkt i mobilen/surfplattan. Du kan bli medlem på bara någon minut och sedan kan du också sätta in pengar direkt utan att behöva gå omvägen via datorn.