Det intensiva matchandet i England börjar gå mot sitt slut och många av lagen har spelat 7-8 matcher under den senaste månaden. Det är givetvis riktigt tufft för lagen, framförallt de lag som inte har så stora trupper och det märks tydligt att de är trötta i matcherna.

Praktexemplet är gårdagens match där West Ham med sin tunna trupp blev brutalt överkörda av Man City med hela 6-0 i en cupmatch som man enligt tränaren ”skulle satsa på” efter att man i matchen före det blivit överkörda av Championship laget Nottingham med 5-0. Nu har lagen en match till att se fram mot i helgen innan det lugnar ned sig och där kan vi räkna med en hel del skrällar!

Edin-Dzeko-Manchester-City
Edin Dzeko infriade mina förväntningar igår och gjorde 2 mål i matchen
till fina oddset 5.50 gånger pengarna!

Man City vann även matchen med över 3.5 mål till fina 2.75 gånger pengarna!

Spelmässigt har året inletts helt okej för min del!

Året inleddes med att Eastleigh oturligt fick sin match inställd p.g.a. kasst väder. Två dagar efter gjorde Gillingham jobbet mot Wolves och vann till 5.00 gånger pengarna med 1-0 efter mål på tilläggstid. Jag trodde på målkalas där men så blev det inte, 5 gånger pengarna smakade dock riktigt bra.  Spelet därpå var FA-cup mötet mellan Premier Leaguelagen Norwich-Fulham som stod 1-1 i halvtid och överspelet i matchen såg ut att vara inom räckhåll. Tyvärr stod sig resultatet och därmed missade vi det spelet. Därefter har vi tagit en rejäl revansch då först Everton körde över QPR i FA-cupen med 4-0 och handicapspelet satt fint till oddset 2.10 och därefter vann Man City igår över West Ham med fina 5-0 och Man C över 3.5 mål i matchen satt klockrent till höga 2.75 gånger pengarna! Sidospelet att Edin Dzeko skulle göra två mål eller fler i matchen satt riktigt fint till oddset 5.50 när han satte 6-0 målet i slutminutrarna igår! Långtidsspelet att Man city skall vinna ligacupen känns fortsatt mycket bra då man i stort sett redan är i final efter överkörningen igår!

Spelresultat 2014:
2 spel har missats, 1 spel fick vi pengarna tillbaka på och 4 spel har gått in till fina oddsen:
5.00, 2.10, 2.75 och 5.50!

Totalt: + 26,1 Units