SM Caen gästar FC Girondin Bordeaux på Nouveau Stade de Bordeaux. Bordeaux har inte fått det att fungera på hemmaplan och har inte tagit mer än fjorton poäng på nio matcher. Caen som har varit usla på bortaplan, har endast tagit hem sju poäng till Normandie på nio försök. På förhand ett riktigt tufft möte med viktiga poäng som står på spel för att undvika nedflyttningsstrecket.

Bordeaux har haft en skakig säsong hittills och med tanke på att spelartruppen innehåller spelare som Malcom, Diego Rolán, Baysse och Jérémy Toulalan ska ”Les marine et blanc” definitvt inte ligga på en sextondeplats i Ligue 1. Med nyckelspelaren Malcom som ryktas bort från laget, hoppas Bordeaux fans att den lille brasilianaren ska lyckas hålla fokus på rätt grejer och fortsätta leverera på en lika reguljär basis som han gjort hittills. Malcolm är en av Europas hetaste ungdomar för tillfället med sina sju mål och sex assist på tjugotvå matcher, ett suveränt facit för en 20-åring.
Det är en svettig Jocelyn Gourvennec som hoppas att hans mannar ska börja plocka viktiga skalpar och hitta den spelglädje som saknas hittills under säsongen. Det är dags att maskineriet kommer igång nu eftersom nedflyttningsstrecket bara är fyra poäng nedanför.

Hämta din bonus!

 Lågmält och uddlöst Caen

SM Caen har blandat och gett under säsongens gång och formen på slutet lämnar ännu mer att önska, både för fans och tränare. På de senaste fem matcherna har det enbart blivit fyra poäng och med två tuffa matcher framför sig, mot Bordeaux och Marseille, är det inte mycket som talar för att trenden ska brytas. Caen har bara gjort tolv mål framåt vilket är sämst i hela ligan.
Det röd-blåa laget från Normandie har förlitat sig på att Ivan Santini ska göra mål, och han har stått för hälften av målen, alltså sex stycken. Caen har hittills haft en godkänd säsong då man inte räknas som ett topp/mittenlag. SMC har tidigare pendlat mellan Ligue 1 och Ligue 2 och nu hoppas laget på att man ska kunna undvika nedflyttning. Med dalande resultat på slutet så har Caen bara fem poäng ner till nedflyttningsstrecket. Ska Caen åka till Matmut Atlantique och få med sig viktiga poäng trots sin svackiga form? Det återstår att se!

 

Spela på matchen hos 10bet

Vi har nu glädjen att meddela att du som registrerar dig via Betexpert får en exklusiv välkomstbonus som är dold för andra spelare. Skapa ett konto via Betexpert och du får 100% upp till 2000 kronor i insättningsbonus.
Besök 10bet idag för att ta del av detta fina erbjudande, du lär inte bli missnöjd!

 

10bet