Bet365 tänker dela ut 27, 5 miljoner kronor till sina bingospelare i en specialkampanj under sommaren och allt du behöver göra för att ha chans att få en del av vinstpotten är att spela på ett kvalificerande slotsspel under varje kampanjperiod.

Spela på kvalificerande slotsspel hos Bet365 Bingo så erhåller du lotter. Ju fler lotter du har med i varje dragning, desto större är förstås chansen att någon av dina lotter dras. Samtidigt är det fullt möjligt att vinna även om man bara har en enda lott med i dragningen – det gäller bara att ha turen på sin sida. Det finns inte någon övre gräns för hur många lotter du kan samla på dig inför varje dragning.

Det finns upp till 5,5 miljoner kronor att vinna i varje dragning och totalt kommer 38 000 vinster att delas ut bland deltagarna.

Kampanjen har redan startat men du kan fortsätta skaffa lotter fram till den 1 juli 2012 så det är verkligen inte för sent att hoppa på den nu. Tänk på att du får en ny chans att samla lotter inför varje ny dragning. Klicka dig över för att hämta din beskärda del av 27, 5 miljoner kronor!