Svenska Spel har precis lanserat Trisslotter som du kan skrapa i mobilen. Du kan även ge en Trisslott till någon annan via SMS eller e-mail.

Nu kan du i din smartphone få en miljon direkt på skrapet, tre klöversymboler eller TV-rutor direkt eftersom Svenska Spel precis lanserat Triss i mobilen. Du kan skrapa din egen Triss eller ge bort via sms eller e-post, det enda som krävs är ett spelkonto.

–”Kunderna har länge efterfrågat möjligheten att skrapa sin lott direkt i telefon och tillgänglighet blir allt viktigare. Därför är det en självklarhet att man kan hämta ut sin Triss såväl i mobilen som hos sitt lokala spelombud”, säger Petra Steenhouwer, Svenska Spels varumärkeschef för Triss.

Det nya tjänsten innebär också att man kan ge bort en Triss direkt via mobilen:

-”Det är vanligt att ge bort Triss som present och den nya tjänsten gör det nu ännu enklare att ge en miljonchans till någon man bryr sig om”, avslutar Petra Steenhouwer.

För att köpa och skicka Triss i mobilen måste du  ha ett spelkonto hos Svenska Spel och för att sedan kunna ta emot lotten ska mottagaren antingen ha ett spelkonto, och kan då skrapa lotten direkt i mobilen, eller välja att besöka ett spelombud för att hämta ut en fysisk Triss.