Expekt bonus

Inga matcher idag att skriva hem om men vi börjar redan nu ladda upp inför ännu en helg fullmatad med fotboll ifrån Europas bästa ligor. Imorgon, fredag reser de regerande franska mästarna Paris Saint-Germain till Bordeaux för match mot ligasjuan. Vinst är av största vikt om man ska haka på Monaco i toppen av Ligue 1. Just nu kan du spela PSG till 1.60 hos Expekt, passa på innan oddset sjunker!

 

Tuff bortamatch för Paris Saint-Germain

Segern mot Lille med 2-1 satt långt inne för PSG och det var inte förrän Lucas satte bollen i nätt i den 92:a spelminuten som segern var ett faktum. Dessförinnan hade Cavani sett till att ge Paris-laget ledningen med hans fjärde mål på lika många matcher. Lille kunde dock kvittera några minuter senare, ett oavgjort resultat som man inte kunde försvara.

Hektiskt spelschema och ett kommande Champions League-slutspel gör att vi kan få se en del rotation hos bortalaget till fredagens match. Man har redan en del skador att ta hänsyn till och att lägga till ytterligare namn på den listan är inte att önska inför hemmamötet med Barcelona nästa vecka.

Bordeaux kommer ifrån en minst sagt övertygande bortaseger mot Caen med 4–0 och även om motståndet inte höll högsta klass så får insatsen ses som imponerande. Nu väntar betydligt tuffare motstånd i form av PSG men känslan är att man kan ha slagläge här då motståndarna mest troligt redan har en del fokus på den kommande Champions League-matchen. Faktum är att Bordeaux inte förlorat på sina sex senaste ligamatcher och laget börjar få alltmer känn på den åtråvärda 4:e-platsen.

Bra läge för hemmalaget att knipa poäng mot ett hårt matchat PSG. Oddsen på Bordeaux är högt satta och vi kan i skrivande stund få runt 3.80 gånger insatsen på Bordeaux DNB. Ett alternativ för den som vill säkra upp lite mer är att spela hemmalaget att göra mål till godtagbara 1.62 gånger pengarna. Alla spel hittar du hos Expekt!

 

Fredagens spel: Bordeaux DNB 3.80@Expekt