grandliveHos Paf Spade Poker kan du just nu vinna resepaket till Grand Live Malta genom att delta i den stora skattjakten.

Samla ädelstenar, vinn resepaket

Hos Paf Spade Poker hittar du garantiturneringar som är utmärkta med olika ädelstenar. Vissa är safir (sapphire), vissa är smaragd (emerald) och vissa är ametist (amethyst).

Vinn en turnering av varje typ så har du chans att vinna ett resepaket till Grand Live Malta. Varje resepaket är värt $3 000.

De billigaste ädelstensturnerningarna kostar $5,50 att köpa in sig till, medan de dyraste kostar $108. Det spelar ingen roll vilken inköpsnivå du vinner på, det viktiga är att samla tre olika ädelstenar – det är först då man har chans att vinna resepaket.

När du har fullbordat din samling av ädelstenar, skicka ett e-postmeddelande till poker@paf.com och ange vilket datum du vann den sista ädelstenen. Ange ”Skattjakt” som ämne för meddelandet.

Kampanjen pågår till den 1 september 2013.

Grand Live på Malta

Grand Live, även känt som Grand Series of Poker (GSOP), har nu nått fram till sin fjärde säsong och säsongens allra första anhalt blir Malta, där evenemanget kommer att äga rum på Portomaso Casino i början av september. De som vinner resepaket från Paf Spade Poker anländer den 3 september och far hem den 8 september, eftersom Main Event spelas den 4-8 september.

Vill du ha chans att vinna din väg till den vackra Medelhavsön? Delta i skattjakten hos Paf Spade Poker!