Bethard_Dragomir_banner1_limited info_SWE

Vi avslutar helgen med en fullspäckad fotbollssöndag där vi bjuds på matcher ifrån alla de stora ligorna runtom i Europa. Största matchen för söndagen hittar vi dock på hemmaplan, närmare bestämt i Skåne och derbyt mellan Malmö FF och Helsingborg IF. Två lag som befinner sig i helt skilda delar av tabellen och frågan är om Henrik Larssons Helsingborg kommer kunna störa ett guldjagande Malmö FF. Spela på matchen hos Bethard och ta del av marknadens hetaste odds!

 

Malmö FF vs Helsingborg IF | 17.30 Swedbank Stadion

Så var det dags för säsongens sista skånederby när Malmö FF tar emot ett krisande Helsingborg hemma på Swedbank Stadion. Det är två lag med vitt skilda verkligheter som möts på söndag eftermiddag, Helsingborg som slåss för överlevnad i botten mot ett guldjagande Malmö FF.

Malmö FF vann mot Elfsborg i sin senaste match med 1-0, en vinst som satt långt inne men där Erdan Rakip till slut kunde avgöra med ett snyggt mål. Segern var mycket viktig i Malmös jakt på guldet och IFK Norrköping, som för tillfället leder serien 2 poäng före Malmö FF.

Henrik Larsson har inte haft en rolig säsong med sitt Helsingborg och höstens dåliga form har gjort att man nu på allvar är inblandade i nedflyttningsstriden. Man ligger i skrivande stund på kvalplats med 2 poäng upp till Sundsvall på säker mark. Spelet har många gånger sett bättre ut än vad resultatet har gett sken av men så är det ofta för lagen på den undre halvan. En derbyseger kan mycket väl få hela klubben att tro på sig själva igen och kanske bli den motivationshöjare som krävs för att avsluta serien på ett bra sätt!