aliens spelautomatVinnarum Casino har free spins att dela ut den här helgen , free spins av den typ som de kallar för ”bautasnurr”. Ett bautasnurr hos Vinnarum är ett free spins med trippelt myntvärde, och trippelt myntvärde innebär förstås chans till extra stora vinster.

För att få 30 free spins (bautasnurr) på Aliens eller Aliens Touch krävs att du gör en insättning på minst 500 kronor till ditt spelkonto hos Vinnarum den här helgen. Om du sätter in 300 kronor – 499 kronor får du istället 15 stycken bautasnurr.

Erbjudandet går bara att utnyttja en gång, så man kan inte först skaffa sig 15 bautasnurr och sedan 30 bautasnurr utan det gäller att bestämma sig från början.

Aliens

Aliens är en ny slot från NetEntertainment, och Aliens Touch är mobilversionen av spelet.

Slotmaskinen Aliens bygger på filmen Aliens från 1986 och är mycket trogen handlingen. Spelet har tre olika nivåer: The Search, The Encounter och The Hive. Den följer alltså filmen utveckling, och vi tycker att NetEnt har lyckats mycket bra med att fånga filmens kusliga stämning.

I The Search har man en aktivitetsmätare som fylls på med symboler varje gång man vinner något, och när aktivitetsmätaren är full får man gå vidare till The Encounter. De multiplikatorer man lyckades samla på sig under The Search får man ta med sig till The Encounter där de kan göra stor nytta. Om man klarar sig helskinnad genom The Encounter går man vidare till The Hive, får man däremot slut på ammunition måste man återvända till The Search. I The Hive väntar alien-drottningen, som bara kan oskadliggöras med hjälp av kraftfulla granater.