Vi skrev tidigare om hur Svenska Spels gigantiska Drömvinsten på 134 miljoner kronor vunnits av en okänd person i Vimmerby, men nu har det uppdagats att vinnaren i själva verket är 7 arbetskamrater som spelat tillsammans.

Det var vid onsdagskvällens Lottodragning som Drömvinsten hamnade i lilla Storebro i Vimmerby kommun. Kupongen som kostade 60 kronor gav sju rätt på Lotto, två på Joker och 134 097 732 kronor i vinst. Naturligtvis fick denna storvinst orten att surra av rykten.

-”Vi har pratat med vinnarna, det är sju arbetskamrater som vill ligga lite lågt för tillfället. De är enormt glada, en aning omskakade och ser framtiden i ett helt annat ekonomiskt ljus”, säger Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson

134 miljoner kronor delat på sju blir lite drygt 19 miljoner kronor till var och en, och sett till att de satsat knappt 9 kr var så är det en fantastisk vinst.

Under torsdagen har vinnarna under samtal med Svenska Spel blivit informerade om hur hanteringen av deras vinst kommer att fortskrida.

-”Vi bjuder alltid högvinnarna till Visby för att hjälpa dem i deras nyrika situation. De får träffa representanter från banken och i lugn och ro fundera på hur de vill placera sina pengar”, säger Jonsson.