24hBet

Plocka fram dina pokerkunskaper och ditt bästa pokerface för nu är det dags för några stora turneringar på 24hBet som du absolut inte har råd att missa! Ta plats kring något utav alla pokerbord inne på 24hBet och upplev poker i världsklass. Låt korten flyga och markerna rassla, bli medlem nu och plocka hem alla fantastiska potter!

€50.000 i prispengar

Den 8:e April smäller det och då är det du som har chansen att bli den stora vinnaren. Delta i någon utav alla spännande Sit and Go Booty-turneringar på 24hBet och du kommer vara med i tävlingen om otroliga €40.000. Som om inte det var nog så finns där också en Sit and Go-leaderboard där du kan vinna en del av ytterligare €10.000!

För att ta del av €40.000 så behöver du bara spela som vanligt på valfri vanlig eller Heads-Up Sit and Go. Din buy-in i dessa måste vara mellan €2 och €25, sedan är det bara att spela på för att öka på dina chanser till att vinna en del av en fantastisk prissumma.

Chans på ytterligare €10.000

Varje gång du väljer att köpa in dig på en Sit and Go-turnering så får du ditt buy-in belopp omsatt i poäng som sedan sammanställs i en tabell med samtliga spelare. Vilka turneringar som gäller kan du enkelt se i lobbyn på 24hBet Poker. Sedan är det bara att spela så mycket som möjligt för att bättra på din placering i tabellen, första platsen belönar dig med otroliga €1.000!