Nordicbet sista utvägenNordicBet är känt för att vara nyskapande när det gäller cashbacks och liknande erbjudanden för odds. I våras lanserades till exempel Andra Chansen och nu är det dags för ”Sista utvägen”. Konceptet är intressant och absolut inte så dramatiskt som namnet!

Vad Sista utvägen handlar om är att du, om du missar ett oddsval på en kupong med minst fem val, får pengarna tillbaka upp till 500 kr. Sista utvägen sparkar i gång den här helgen och sedan är tanken att konceptet ska rulla varje helg på obestämd tid. Varje kampanjperiod kommer att pågå mellan kl. 09 på fredagsmorgonen till midnatt på måndagskvällen.

Det finns några regler att notera lite extra, nämligen:

  • Det är bara oddsval från de danska ligorna Superligaen och NordicbetLigaen, de norska ligorna Tippeligaen och Division 1, de finska ligorna Veikkausliiga och Ykkonen samt svenska Allsvenskan och Superettan som räknas.
  • Kombinationsspelet måste omfatta fem oddsval och alla oddsval måste vara av typen 1X2.
  • Kombinationsspelet måste placeras pre-match.
  • 500 kr är maximal återbetalning per spelare och kampanjperiod – antalet återbetalade kuponger kan dock vara fler än en.

Vi kan ta två exempel på hur konceptet fungerar.
Exempelkupong 1: Du placerar fem oddsval på kupongen och missar på ett = cashback.
Exempelkupong 2: Du placerar sex oddsval på kupongen och missar två av dem = ingen cashback.
Exempelkupong 3: Du placerar fem oddsval på kupongen, varav ett är ett över/underspel, och missar på ett = ingen cashback (kom ihåg 1X2!).