VIKS

Sista VM-kvalmatcherna har spelats för i år och vi har nu endast ett gäng med träningslandskamper att se fram emot innan årets sista landslagsuppehåll är till ända. En hel del nya ansikten förväntas få visa upp sig i kvällens matcher där bland annat vårat svenska landslag ska bege sig till Ungern för match. Du följer alla matcher live hos VIKS sportsbook där du erbjuds de senaste oddsen under tiden som matcherna spelas!

 

Ungern – Sverige | Avspark 19.45

Utöver skadan på Albin Ekdal så är det samma svenska trupp som kommer till spel mot Ungern som mot Frankrike i fredags kväll. Räkna med en hel del ändringar i startelvan då Janne Andersson gett tecken om att ge nya ansikten chansen att få visa upp sig. Alexander Fransson har kallats in istället för Albin Ekdal som rest tillbaka till Hamburg för rehabilitering.

Efter 2–1 förlusten mot Frankrike så är Sverige med största sannolikhet revanschsugna inför mötet med Ungern, inte minst med tanke på att man faktiskt stod för en mycket bra insats i Paris. Man vill se till att avsluta landslagssäsongen 2016 på bästa möjliga sätt och då vore en vinst mot Ungern helt rätt väg att gå.

Ungern kommer senast ifrån en klar seger med 4–0 i VM-kvalet, det ska dock sägas att det var Andorra som stod för motståndet. Man ligger för tillfället på en 3:e-plats i Grupp B, bakom Schweiz och Portugal. Ungern är ett lag som kan ställa till problem för vilket motstånd som helst, något vi inte minst fick se i EM i Frankrike. Det gäller för Sverige att göra en liknande insats som den man gjorde mot Frankrike så ska detta gå vägen!