Glenn Hysen LiverpoolDet börjar dra ihop sig i slutspurten i Premier League och du som håller en extra tumme för Liverpool mår nog riktigt bra för tillfället! Möjligen har The Reds allt i egna händer i sista matchen hemma mot Newcastle och du kan faktiskt vara på plats på Anfield för att vara med om spänningen.

Unibet har redan arrangerat en handfull tävlingar om biljetter till Liverpool-Newcastle den 11 maj, och nu är det sista chansen att vinna en tripp till Liverpool. Givetvis följer Glenn Hysén med på trippen!

Spela på odds och klättra på leaderboarden

Reglerna för tävlingen är enkla. Du ska samla poäng genom att spela på odds med insatser på minst 50 kr. För varje vinnande spel med odds på mer än 2.00 tjänar du poäng enligt följande:

  • Odds på 2.00-4.99 = 1 poäng
  • Odds på 5.00-9.99 = 2 poäng
  • Odds på 10.00-14.99 = 3 poäng
  • Odds på 15.00+ = 5 poäng

Du kan spela både singlar, dubblar, tripplar – ja vad du vill. Huvudsaken är att kupongen ger vinst. Givetvis kan du spela både i datorn och i mobilen/surfplattan och både pre-match och på live betting. Tävlingsperioden pågår fram till 23 april.

Tips! Det kan vara lockande att spela på höga odds för att på så sätt få fler poäng på en gång, men smartare är att spela fler kuponger på lägre odds. Det gäller ju att kupongen sitter för att du ska få poäng!