Unibet

En sista chans för Manchester United att rädda avancemang ifrån gruppspelet i Europa League när man tar emot Feyenoord hemma på Old Trafford. Förlust ikväll för José Mourinho och man får det väldigt svårt att nå sextondelsfinalerna vilket måste ses som ett stort misslyckande i en relativt enkel grupp. Många matcher har vi att se fram emot under kvällen, de första med avspark redan 17.00!

 

Manchester United – Feyenoord | Avspark 21.05

Kräftgången bara fortsätter för Manchester United denna säsong. I helgens toppmatch mot Arsenal såg man länge ut att gå mot en efterlängtad och viktig seger innan Oliver Giroud höll sig framme och nickade in 1–1 i den 89:e minuten. En klar besvikelse gick att känna av ifrån hemmapubliken som så många gånger tidigare denna säsong. Inte har det gått bättre i Europaspelet där man för tillfället ligger på en 3:e-plats i gruppen, seger krävs med största sannolikhet i kvällens match.

Zlatan Ibrahimovic deltog inte i helgens ligamatch och förväntas således starta i matchen mot Feyenoord där Wayne Rooney tar positionen strax bakom. Eric Bailly och Chris Smalling är båda borta med skador vilket gör att backlinjen i stort sett skriver sig självt.

Gästerna för kvällen, Feyenoord öppnade sin säsong mycket starkt men har på senare tid tappat farten betänkligt. Endast två segrar på de sex senaste matcherna har det blivit för holländarna som ligger på en andraplats i Grupp A. Saknas till kvällens match gör Eric Botteghin som drog på sig ett rött kort i senaste Europacup-matchen mot Zorya.

Kvällens match kan bli jämnare än vad oddsen ger sken av. Manchester United har tydligt visat att fokus läggs främst på ligaspelet och frågan är om man har råd att gå på halvfart mot ett motiverat Feyenoord. Känslan säger att detta kan bli en jämn historia där uddamålet kan bli avgörande och när vi erbjuds runt 1.80 på Feyenoord +1.5 så hugger vi med en gång!

 

Kvällens spel: Feyenoord +1.5 @Unibet