Zlatan Ibrahimovic i Manchester United-tröjan

Vi går i sillytider och det är några dagar innan fönstret stänger helt. Här är dagens rubriker:

 

Zlatan nära United

Zlatan Ibrahimovic väntas skriva på för Manchester United i veckan. José Mourinho har tidigare uttryckt en önskan att tillbaka Ibra för den andra halvan av säsongen. Nu har vi ytterligare ett bevis på att svensken är nära en återkomst – man kan nämligen beställa Manchester Uniteds officiella tröja från Adidas – med Ibrahimovic namn och nummer. Men det är ett nytt nummer till skillnad från förra säsongen, nämligen det eftersträvansvärda nummer 10. Som bekant så är det ju en annan succéanfallare som har nummer 9 nu, nämligen Romelu Lukaku. Lukaku har tidigare sagt att han frågade efter numret.

- Nummer nio är ett anfallarnummer, och ett fint sådant. Jag frågade Zlatan om lov. Jag vill tacka honom för att jag fick numret, sa Lukaku på presskonferensen när han presenterades för United.

 

Gomes till Juventus?

Barcelonas mittfältare Andre Gomes har haft det svårt i Barcelona. Nu kommer uppgifter om att han är så pass missnöjd att han vill lämna Katalonien. Tuttosport som håller till i Turin skriver att Juventus är sugna på att låna in 24-åringen resten av säsongen med en option att köpa hon nästa sommar.

 

Di Maria istället för Coutinho?

Följetongen om Coutinho tycks aldrig ta slut – eller? Nu verkar det som att Barca är mer sugna på att slänga pengarna åt Parisregionen för att försöka köpa PSGs Angel Di Maria. Di Maria har ett förflutet i Real Madrid, men han lyckades inte särskilt bra i den vita tröjan. Enligt Marca så ska argentinaren kosta runt 53 miljoner euro att köpa loss för Barcelona.

 

Chelsea storhandlar hos Leicester?

Tidigare i sommar har det rapporterats om att Chelsea är sugna på Leicesters Danny Drinkwater för att få lite mer alternativ på det centrala mittfältet. Än så länge är det ingen affär i hamn, men nu rapporterar Daily Mirror att Conte även vill ha forwardsstjärnan Jamie Vardy för att kunna slänga in på topp. Ingen har väl missat att Conte mer eller mindre sparkade Diego Costa via sms. Dessvärre för Chelseas del så lyckades de inte knyta åt sig Romelu Lukaku som det var tänkt, utan istället fick man ”nöja” sig med Alvaro Morata som hämtades från Real Madrids bänk. Sen tidigare har man belgaren Michy Batshuayi som ett anfallsalternativ men det verkar inte duga för den gode italienaren som har klagat på sin tunna trupp under sommaren.

Spela på europeisk toppfotboll hos Bethard!

Bethard ger bäst odds på svensk seger