Fernando Llorente i Swansea

Fernando Llorente tycks klättra lite i fotbollshierarkin när nu Chelsea är sugna på att plocka in den långe spanjoren.

Anfallsrockad i Premier League?

Fernando Llorente som har en fin säsong i ryggen med Swansea då han var en av lagets viktigaste spelare (15 mål på 33 matcher) tycks vara intressant för Antonio Contes Chelsea som vill förstärka framåt. Llorente hade en helt okej sejour i ett annat storlag för några år sen då han var i Juventus och gjorde 66 matcher och 23 mål mellan 2013-2015. Den reslige anfallaren har även representerat Sevilla och framförallt Atlethic Bilbao där han var mellan 2005-2013 och gjorde 262 matcher och 85 mål.
Men innan anfallaren presenteras så måste en annan anfallare in i Swansea och pratas om att det är Wilfried Bony från Manchester City som är på ingång. Den 28-årige ivorianen representerade Swansea mellan 2013-2015 där han gjorde 54 matcher och 26 mål. I Manchester City har han tillbringat en rätt anonym tillvaro med sina 36 matcher och 6 mål sedan 2015. Förra säsongen var han utlånad till Stoke där det endast blev 10 matcher och 2 mål.

 

Juventus förstärker i försvaret

Juventus har sett lite decimerat ut sedan fine Leonardo Bonucci tackade för sig och packade väskan och åkte för att ansluta till det nya Milan-projektet. Mittbackslåset Chiellini och Rugani är helt enkelt inte samma sak, och hur mycket kan Bianconeri lita på att Barzagli håller en säsong till. Han är trots allt 36 år. Men nu ser det ut att bli en förstärkning då Benedikt Höwedes är på ingång. Juventus officiella twitterkonto la upp en bild på Höwedes innan läkarkontrollen. Den 29-årige tysken har spenderat sina 16 senaste säsonger i Schalke och spelar även landslagsfotboll. Höwedes första säsong i Juve kostar 38 miljoner kronor då han enbart är på lån, men att han kommer köpas loss för 133 miljoner kronor nästa sommar.

 

Oxlade-Chamberlain ute i kylan?

Igår var det snack om Liverpool och dagen innan dess var det snack om Chelsea. Det såg ut att bli en uppgradering för den gode Alex The Ox, men nu verkar det vara lite problem. Huvudpersonen själv tackade nej till en flytt till Chelsea då han förfarade att han skulle bli använd som en wingback i Antonio Contes uppställning, och ville hellre gå till Liverpool där många landslagskompisar håller till och att han skulle få den positionen han trivs bäst i. Men nu verkar det som att Liverpool har ett annat huvudspår, nämligen Thomas Lemar från Monaco. Uppgifter gör gällande att Oxlade-Chamberlain endast är en reservplan om Lemar-värvningen går i stöpet. Detta – samtidigt som Arsenal gjort klart för mittfältaren inte är välkommen tillbaka till Arsenal då han under säsongen vägrat att förlänga sitt kontrakt och nu under fönstret alltså letat en ny klubb. För övrigt var Arsenal och Chelsea överens om en övergångssumma på 368 miljoner kronor men som sagt så var inte Alex så taggad på att spela i Chelsea.

 

Spela på fotbollsövergångar hos Unibet

Unibet