Under rådande Silly Season är det svårt att reda ut vad som bara är rykten, och vad som faktiskt kan vara sant. Det finns dock vissa övergångar som varit mer trovärdigare än andra. Exempel på dessa är Coutinhos övergång från Liverpool till Barcelona, samt Alexis Sanchez flört med Manchester United. Ett rykte som inte är lika starkt, men som ändå kan komma att bli verklighet är att Borussia Dortmund-anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang eventuellt kan ersätta Alexiz Sanchez i Arsenal.

Hämta bonus här!

Aubameyang till Arsenal?

28-årige Aubameyang har enligt ”The Guardian” tröttnat på att spela för Borussia Dortmund och vill istället ta på sig den åtråvärda Arsenaltröjan.

Nu menar Sky sports Guillem Balague att  han tror på en övergång, Men som man brukar säga: Smakar det, så kostar det, och Dortmund uppges enligt samma källa vilja ha närmare 60 milj. Pund för fransmannen.

Dock så finns det egentligen inte så mycket att fundera över i Arsenallägret. Man är påväg att tappa placering i ligan och när såväl Mesut Özil och Alexis Sanchez signalerat att man inte tänker vara kvar så måste Arsenal öppna plånboken för att fortfarande vara med och slåss i toppen.

Något man kan fråga sig är varför inte Silly Season bombas med rykten gällande Arsene Wengers ersättare. 68-åringen(!) har under sin tid i Arsenal byggt ett topplag men frågan är om han likväl är påväg att ta med sig Arsenal ner i graven.

Klart är i alla fall att det kommer bli många sömnlösa nätter för Arsenalfansen. Det finns för närvarande inte mycket som talar åt att man kan komma att lösa en eventuell europaplats.

Vill du spela på Silly Season så rekomenderar vi att du gör det hos BetHard. Just nu får du som ny kund en välkomstbonus på 100% upp till 1400 kronor.

 

Sanchez