polen

Trots att vi inte ens kommit halvvägs in i sommarens transferfönster har väldigt många stora övergångar skett. Här kommer de senaste ryktena från silly season!

Jairo Riedewald – Crystal Palace

Ajax unga mittback Jairo Riedewald är på väg bort. Premier League-laget Crystal Palace ska vara väldigt nära att värva 20-åringen. Riedewald har under sin professionella karriär endast tillhört Ajax och mittbacken gjorde sin debut redan som 17-åring. Riedewald har redan hunnit göra A-landslagsdebut för Nederländerna och ses som en av de största backtalangerna i sitt hemland. Crystal Palace uppges få betala 8 miljoner pund för Riedewald.

Wojciech Szczesny – Juventus

Arsenals polska landslagsmålvakt är väldigt nära en övergång till Juventus. Szczesny var under förra säsongen utlånad till Roma och han var en av de bästa målvakterna i Serie A förra säsongen. Szczesny landade i Turin under förmiddagen och kommer under dagen läkarundersökas av Juventus. Totalt blev det över 100 matcher i Arsenal för 27-åringen som nu kommer agera back-up till Gianluigi Buffon i Juventus.

Andy Robertson – Liverpool

Hulls vänsterback Andy Robertson placeras i Liverpool. Liverpool ska enligt uppgift vara väldigt intresserade av den unga skotten. Enligt Sky Sports ska Robertson ha lämnat Hulls träningsläger i Portugal och flugit hem till England för att slutföra transfern. Robertson startade 31 matcher i Premier League förra säsongen för Hull när laget åkte ner till Championship. Flera källor uppger att Hull och Liverpool har kommit överens om en transfersumma på knappt 10 miljoner pund. Robertson kom till Hull från Dundee United år 2014 för omkring 3,6 miljoner pund. Robertson har hunnit med över 100 matcher i Hull.

Gör Robertson skillnad i Liverpool och tillför mer säkerhet i försvaret? Spela att Liverpool vinner Premier League hos Unibet till oddset 13,00. Unibet erbjuder just nu en bra bonus som ger 200% upp till 1000kr.

Unibet