Danny Rose Tottenham

Tottenhams vänsterback Danny Rose har sagt att han skulle överväga erbjudanden om att lämna Tottenham och att han ”vill spela norrut” innan hans karriär är över. Det skriver The Telegraph.

 

27-åringen Rose har varit skadad i ett halvår efter ha fått problem med knät, men trots det har han ändå ryktats bort, bland annat till Manchester United och Chelsea.

- Jag börjar närma mig toppen av min förmåga och jag har antagligen ett stort kontrakt kvar i mig, sa Rose till The Sun.

Av topplagen i Premier League har det varit otroligt tyst om Tottenham. Inga rykten in, däremot blev det klart att Roses backkollega Kyle Walker lämnade skeppet tidigare i sommar för att gå till Pep Guardiolas Manchester City.

- Tiden går fort och jag vill vinna troféer. Jag vill inte spela fotboll i 15 år och inte ha en trofé eller medalj.

 

Vill inte lämna Tottenham just nu

Rose som har kontrakt till 2021 har sagt att han inte behöver lämna just nu, men att han skulle behöva fundera lite om ett erbjudande trillar in.

- Jag säger inte att jag vill lämna Spurs, men om ett konkret bud kommer måste jag fundera.

Försvararen är tydlig med var nästa destination i karriären är:

- Och för att klargöra; jag kommer definitivt att spela norröver. Jag vet inte när men jag kommer att flytta tillbaka till den norra delen av England och spela fotboll någonstans. Jag har varit iväg i över tio år nu och jag får inte träffa min mamma så ofta.

Rose har sagt att han hoppas på att Tottenham gör några nyförvärv och inga dussinlirare.

- Man ska inte behöva googla spelare och säga ”vem är det där?”, säger Rose.

 

Spela på Premier League hos Unibet

Unibet