wilshere

PSG håller presskonferens – presenterar Neymar?

Det har varit oerhört mycket snack om Neymar i sommar. Rykten har gjort gällande att PSG ska vara beredda att betala sanslösa summor för att knyta till sig brassen. Inatt, klockan 23:00 svensk tid ska klubben hålla presskonferens. Det spär givetvis på ryktena om att det är Neymar som ska presenteras. Den som lever får se!

Jack Wilshire nobbar Premier League för Antalyaspor?

Arsenals tidigare supertalang har inte fått ut sin fulla potential, mycket på grund av skador. Det är klart sedan tidigare att han kommer lämna Arsenal och en rad Premier League-klubbar har anmält sitt intresse, däribland West Ham och Swansea. Men nu kommer Sky Sports med de sensationella uppgifterna om att han eventuellt kan vara på väg till Turkiet och Antalyaspor. Den turkiska klubben sägs vara mycket angelägna om att få hans signatur, men då måste de börja skramla ihop lite pengar för prislappen på 10 miljoner euro kan bli lite för svettig för turkarna.

Everton gasar på – bjuder 480 miljoner för Sigurdsson

Islänningen Gylfi Sigurdsson är missnöjd med tillvaron i Wales och vill bort från Swansea. Det är väl ingen hemlighet att Everton varit sugna på att värva honom, men Swansea har nobbat deras bud gång på gång. Frågan är om de kan nobba det senaste budet på 480 miljoner kronor?

Antonio Conte har fått klartecken att värva för 2.5 miljarder

Mästarlaget Chelsea siktar på att ta hem titeln igen och de har redan signat Alvaro Morata, Antonio Rüdiger, Tiemoue Bakayopko och Willy Caballero. Nu uppger Daily Mail att nästa spelare att anlända kan bli Fernando Llorente, Antonio Candreva, Virgil van Dijk och Alex Sandro. Prislappen för samtliga värvningar? Dryga 2.5 miljarder svenska kronor!

Betta på Silly Season hos Mobilebet!

MobileBet Logo