Marouane Fellaini

Juventus har sammankopplats med ett gäng framstående mittfältare under silly season.

Det har varit snack om Sevillas Steven N’Zonzi, Liverpools Emre Can och Paris Saint Germains Blaise Matudi.

Nu verkar det som att man äntligen fått loss en av dem, nämligen Matuidi. Enligt Sky Sport Italia kommer fransosen landa i Turin innan helgen. Övergångssumman ligger på 143 miljoner kronor.

 

Matuidi snart klar

Juventus har verkligen jagat mittfältare den här sommaren trots att man har en rätt matig uppsättning, men klubben anser att man behöver ha lite friska ben då de kommer antagligen vara med långt i ligan, Champions League och Coppa d’Italia. Sen tidigare har man den evige Claudio Marchisio, Sami Khedira, Stefano Sturaro och viktige Miralem Pjanic. Tidigare i sommar sålde man Mario Lemina till Southampton och Rincon till lokalrivaen Torino

Om nu affären med Matuidi skulle fallera så finns det ytterligare ett namn på Juventus lista enligt uppgifter och det är belgaren Marouane Fellaini som gnuggar på i José Mourinhos Manchester United. Om nu Juventus skulle vara intresserad av båda spelarna känns osannolikt då de som tidigare nämnt redan har en stabil mittfältsuppsättning. Fellaini värderas till runt 232 miljoner kronor, men uppgifterna ska tas med ro då det är engelska The Sun som pumpat ut detta. Silly är silly.

 

Spela på europeisk fotboll hos Expekt

 

Expekt