costa

Senaste nytt från Premier League

Liverpool-floppen Lazar Markovic är inte önskvärd hos tränare Jürgen Klopp längre. Nu sägs klubben vilja göra sig av med yttern och enligt PA Sport (oklar källa..) är Fiorentina sugna. De ska i så fall betala Liverpool dryga 170 miljoner kronor.

Hull City har hittat en ny mittback, Ondrej Mazuch heter han och kommer närmast från Sparta Prag. Den tjeckiska landslagsbacken har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 2 år.

Tottenham är intresserade av Hoffeheims vänsterback Jeremy Toljan, U21-landslagsman för Tyskland. Något bud har ännu inte lagts men enligt Sky Sports är det snart på gång.

Riyad Mahrez är missnöjd med situationen i Leicester och vill lämna klubben. Roma har länge nämnts som en tänkbar destination, men klubbarna tycks inte komma överens. Roma måste erbjuda mer än de 200 miljoner kronorna de bjudit hittills. Minst det dubbla lär krävas för att Leicester ska släppa stjärnan.

Diego Costa ingår inte i Antonio Contes planer inför nästa säsong. Spanjoren har tidigare uttryckt en önskan om att återvända till sin förra klubb, Atletico Madrid. Men nu kan hårdsatsande AC Milan kuppa in emellan Atletico. Enligt spelarens agent ska Milan ha hört sig för med Chelsea-ledningen om en övergång.

Mer Chelsea, tränare Conte är väldigt sugen på att ersätta Costa med Swanseas anfallare Fernando Llorente. Italienaren har goda minnen av honom från tiden i Juventus och ska dessutom ha försökt värva honom redan i vintras.

Arsenals Lucas Perez är på väg att lämna klubben. Enligt Sky Sports ligger hans tidigare arbetsgivare Deportivo la Coruna bra till.

West Bromwich är intresserade av Middlesbroughs lagkapten Ben Gibson. Men Boro är inte speciellt intresserade av att släppa mittfältaren, i alla fall inte för mindre än 20 miljoner pund.

Emre Can har kopplats ihop med Juventus och nu ska tydligen de personliga villkoren vara klara. Det som återstår nu för Juve är att komma överens med Liverpool om en rimlig övergångssumma. Cans kontrakt med Pool går ut nästa sommar.

Spela på silly season hos Unibet

Unibet