Djurgårdens IF

På Torsdag spelas den 22:a omgången i SHL och vi riktat strålkastarna mot Stockholm och hovet. Där har nämligen Djurgården ett ypperligt läge att komma ikapp tabelltvåan Färjestad BK. Man möter Örebro HK som inte alls kommit upp i den nivå man önskat. Nedsläpp 19:00 på Hovet.

Djurgården har ångat på bra i SHL och har efter 21 omgångar lyckats knipa 40 poäng, vilket får anses som väl godkänt. Man har även i laget den suveräne målvakten Adam Reideborn som med sin smått otroliga 94,33% har bäst räddningsprocent i hela SHL. Detta och mycket annat är anledningen till att Djurgården är där de är i tabellen. Man har dessutom sett väldigt starka ut på Hovet och har lyckats plocka åtta av tio segrar.

Inför fjolårssäsongen lyckades man signa 29-åriga Patrik Lundh från Växjö Lakers. En prestigevärvning som lyckats bra under säsongsinledningen och i skrivande stund leder den interna poängligan med imponerande 18 poäng på 21 matcher. Lundh har tillsammans med backen Marcus Högström haft mest istid och varit en stor anledning till den suveräna tredjeplatsen.

Rejäl formsvacka för Örebro

I Örebro HK har man hamnat i en rejäl formsvacka och har efter fyra raka förlusten rasat i tabellen. Senaste vinsten var mot tabelljumbon Rögle BK som man slog på hemmaplan med 2-0 och trots Glenn Gustavssons löfte om att tysta publiken på hovet på torsdag så tror vi på torsk för Örebroarna.

Tittar vi på något spelbart odds hittar vi på betsafe 1,71 gånger insatsen, vilket får anses som bra! Vill du spela på matchen Djurgårdens IF- Örebro HK eller någon av de andra SHL-Matcherna så har Betsafe en grym insättningsbonus till alla nya spelare på 100% upp till 2000 kronor.

Hämta din bonus här!