Ikväll är det dags för den 23:e omgången i SHL mellan två lag som haft det riktigt tufft under första halvan av säsongen. Även om det finns mycket oväntat som hänt i världen genom åren så känns det aningen absurt att tro att Rögle kan rå på Gävlelaget ikväll. Nedsläpp 19:00 i Läkerol Arena.

Brynäs har överraskat hockeysverige negativt med sin elfteplacering, och för att jämföra med föregående år där man efter finalserien mot Växjö fick se sig besegrade, så känns det som att Brynäs hamnat i en kronsik depression. Däremot har man lyckats vända på skutan under de senaste fyra matcherna och lyckats plocka hela tio av tolv poäng. Vilket ingen i hela världen kan ha någon trolig förklaring till.

Om vi försiktigt sneglar bort mot Ängelholm utan att få posttraumatisk stresssyndrom så kan vi se ett lag som borde lagts ner ungefär i början på 90-talet. Att man i år lyckats med bedriften att ta sig upp till SHL är något som Europeiska korruptionsdomstolen borde ta en närmare titt på.

Men om vi bortser från hur Rögle presterat under den senaste tiden och istället blickar framåt så undrar vi såklart vad det är som talar för Rögle ikväll och svaret är enkelt: Ingenting, precis Ingenting talar för att Rögle BK kan knipa poäng ikväll mot Brynäs, och det är just det som gör att man har chansen att göra det.  Underskattning är ett välkänt begrepp inom svensk ishockey och om det är enbart tack vare Rögle BK låter vi vara osagt.

Istället tittat vi mot utbuden som erbjuder en hemmaseger och hittar på Scandibet 1,74 gånger pengarna, vilket får anses som bra.

Vill du spela på Brynäs IF – Rögle BK, eller någon av de andra SHL-matcherna så har Scandibet ett brett utbud av spel i alla dess former. Just nu får du som ny kund 100% i insättningsbonus upp till 2000 kronor.

Hämta bonus här!