WillHill shakeabetWilliam Hill kan vara det spelbolag på nätet som har den bästa täckningen när det handlar om spel i mobilen och särskilt då för iOS-enheter. För en kort tid sedan lanserade man en specialapp för spel på odds som är unik i bettingvärlden. Appen går under namnet Shake-A-Bet-App och är ett smart hjälpmedel för dig som vill kunna lägga snabba bets.

Så här fungerar Shake-A-Bet

Idén med Shake-A-Bet är busenkel. Tanken är att du ska göra tre snabba val, sedan skaka mobilen för att få fram en kupong och därefter placera ditt spel. Det tar i realiteten max tio sekunder att placera ett spel. De tre val du har att göra är att välja insats (”stake”), antal odds (”selections”) och önskad vinst (”returns”). När du öppnar appen är den inställd på alternativet ”all sports”, men du kan också välja enbart hästkapplöpning eller enbart fotboll.

När du har gjort dina val och skakat på mobilen framträder automatiskt odds från matcher och andra events som avgörs inom 48 timmar. Oddsen väljs slumpmässigt, men från en något begränsad pool. De odds som visas är sådana som en relativt stor del av de andra medlemmarna har spelat på.

Om du tycker att ett framslumpat odds känns aptitligt markerar du ”hold”-knappen för att låta oddset stå kvar på kupongen. Om du hittar ett odds på din preliminära kupong som du inte tror på, är det bara att skaka mobilen en gång till alternativt trycka på ”re-shake”-knappen för att få fram ett nytt alternativ. Genom att markera ett odds kan du också byta spelobjekt högre upp i hierarkin. Om du till exempel har fått ett odds på korrekt slutresultat framslumpat så kan du behålla själva oddstypen men slumpa fram ett nytt korrekt resultat.

Du laddar ner Shake-A-Bet till din iPhone eller iPad via Apples App Store. Appen finns för närvarande inte till Android-enheter, men vi gissar att det är på gång.