HockeyveckaDu som är intresserad av svensk hockey markerade säkert dagens datum (10:e september) med ett stort rött kryss för länge sedan. Idag drar nämligen både SHL och Hockeyallsvenskan igång. I SHL är premiären lite speciell i och med att det är de senaste årens bästa lag (tillika de värsta konkurrenterna!) Skellefteå och Luleå som inleder. I Hockeyallsvenskan går premiären mellan Timrå och Mora.

Hockeysäsongen har varit i gång ett par veckor redan, detta i och med den nya europeiska mästarserien Champions Hockey League, men det är ju när SHL och Hockeyallsvenskan drar i gång som säsongen startar på riktigt. Att hockeyn är tillbaka uppmärksammar Unibet med sex dagar av erbjudanden. De flesta handlar om rena oddserbjudanden, men det finns också ett par där odds och casino kombineras.

Riskfria spel, bonusar och tävlingar

Festligheterna inleds idag onsdag den 10:e september och pågår fram till måndag den 15:e september. Nedan ser du vad Unibet erbjuder respektive dag.

Onsdag 10/9
Alla aktiva spelare på Unibet får idag ett riskfritt spel på upp till 50 kr. Du börjar med att acceptera bonusen (gå till ”Min bonus” på ”Mitt konto”). Sedan spelar du för valfri insats på valfritt odds. Om spelet skulle gå förlorat får du upp till 50 kr tillbaka i form av en bonus.

Torsdag 11/9
Spela för minst 50 kr på SHL och/eller Hockeyallsvenskan i mobil eller på surfplatta på torsdagen för att få chansen att vinna 500 kr. I potten ligger 20×500 kr.

Fredag 12/9
Spela på videospelautomaten Breakaway på fredagen för att ta del av ett riskfritt spel. Ju mer du omsätter, desto större belöning:
Spela för minst 100 kr för att få ett riskfritt spel på 50 kr
Spela för minst 200 kr för att få ett riskfritt spel på 100 kr
Spela för minst 500 kr för att få ett riskfritt spel på 300 kr

Lördag 13/9
På lördagen kan du delta i en ”högsta oddset”-tävling i vilken det ligger 6000 kr i potten. Spela minst en kupong till minst 50 kr och försök sätta ett så högt odds som möjligt. Vinnaren tar hem 3000 kr medan tvåan vinner 1500 kr. Spelarna på platserna 3-5 belönas med 500 kr vardera.

Söndag 14/9
På söndagen får du en bonus på livebetting på 50 kr om du spelar minst fem kuponger på livebetting med en insats på minst 50 kr per kupong.

Måndag 15/9
På måndagskvällen möts Linköping och Djurgården i en intressant fajt. Om du spelar på matchen får du ett riskfritt spel enligt följande:
Satsa minst 100 kr för att få ett riskfritt spel på 50 kr
Satsa minst 200 kr för att få ett riskfritt spel på 100 kr
Satsa minst 500 kr för att få ett riskfritt spel på 300 kr.