Inför den avslutande omgången igår fanns många guldodds att hämta då flera lag sedan länge inte hade något att spel för. Juventus var redan klara seriesegrare men kunde vid seger gå över 100 poängsgränsen vilket man enkelt gjorde när man avfärdade Cagliari hemma med 3-0 och därmed vann samtliga sina 19 hemmamatcher den här säsongen, imponerande! Roma var klara tvåor och Napoli tog den sista Champions Leagueplatsen då man var ohotade som trea i tabellen.

Kampen om Europa Leagueplatserna var stenhårda in i det sista, Fiorentina och Inter hade varsin plats inför sista omgången, men kampen om den sista platsen var stenhård mellan Torino, Parma och Verona. Verona åkte något överraskande på storstryk borta mot Napoli med 5-1. Undertecknad trodde på en målrik match och satte spelet Ö 3.5 mål i matchen till fina oddset 2.15. Torino hade ett tungt avbräck i sin målspruta Ciro Immobile som var avstängd när man ställdes mot Fiorentina på bortaplan och det var bara seger som räknades där men slutresultatet blev 2-2 och därmed missade man Europa Leagueplatsen. Det enda laget som höll för trycket var Parma som hade en tämligen enkel uppgift framför sig då man mötte jumbon Livorno på sin hemmaplan och mycket riktigt vann man med 2-0 och knep därmed den sista Europa Leagueplatsen.

I övrigt var omgången väldigt avslagen och det kunde man utnyttja om man gick in och kollade trupper med mera. Undertecknad lade tre spel igår och samtliga satt:

1. Napoli – Verona, Över 3.5 mål i matchen till oddset 2.15 (4 units satsades)
2. Lazio – Bologna, Lazio vinner och håller nollan till oddset 2.60(4 units satsades)
3. Catania – Atalanta, Catania först till 2 mål i matchen till oddset 2.40(4 units satsades)

Total nettovinst: 16,6 units

Med andra ord, en bra avslutning på Serie A. Nu när de stora ligorna är avklarade ställer vi in siktet på VM i Brasilien där det utan tvekan kommer finnas massor av guldodds för oss spelälskare.

Har ni läsare hittat något odds/speltips ni vill dela med er av?

/Mangan