Det är väldigt jämnt mellan Argentina och Brasilie, i skrivande stund så ser det ut som att Brasilien vinner dubbeln och leder då med 2-1 i matcher. Imorgon så möter Mayer Souza och den sistnämnda är i riktigt bra form just nu. Hemmafördelen är inte så stor som bolagen vill få det till.

  • Sport: Tennis
  • Liga: Davis Cup
  • Match: Mayer – Souza
  • Spel: Souza +6.0
  • Odds: 1.65 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00

Souza är inne i en form som gör honom svår att stoppa. Han har varit med i en semifinal och en kvart i år och båda i Brasilien. I Sao Paulo så vann han mot bland annat Mayer med 2-1 och tycker inte att han har gjort någon direkt dålig match utan mot Haider-Maurer i Rio så var det lite otur. Han är oberäknelig och svår att handskas med i spelet, han kommer att kunna styra Mayer bättre än vad Bellucci gjorde och ta över kommandot. Detta kommer att gynna honom i och med att Mayer fick göra lite vad han ville igår och det blir ett helt annat motstånd, ett bättre sådant. Han vann mot Berlocq i sin första match där Berlocq såg liten ut och räckte inte alls till.

De har mötts fem gånger förut och samtliga gånger så har Souza täckt handikapp linan. Nu är han i bättre form och tycker +6.0 är helt fel. Souza har dessutom chansen att avgöra detta imorgon och han kommer att fortsätta på den nivån han har hållt.

Mayer gjorde en helt okej match igår, det var vid ett par tillfällen där han säckade ihop och bjöd in Bellucci mer och mer i matchen. Men han var två nummer för stor för brassen. Han har inte visat något jättebraspel tidigare, förlorat mot Rola samt haft vissa problem mot Ramos-Vinolas, inget som är jättestarkt. Mayer måste höja sitt spel enormt om han ska täcka -6.0 linan och har väldigt svårt att se detta.

Mayer är helt enkelt i för dålig form och gör för mycket enkla misstag för att man inte kan avstå denna.

Vi får 1.65 på Souza +6.0, det är taget alla dagar i veckan!

@haegge1